به گزارش خبرگزاری مهر، امیر عزیز نصیرزاده معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش در مراسم دانش آموختگی و اعطای سردوشی دانشجویان وظیفه فرماندهی آموزش های هوایی شهید خضرایی، سربازان را توان بالقوه نیروهای مسلح عنوان کرد.
وی خدمت سربازی در جمهوری اسلامی ایران را خدمت به دین و مملکت دانست و گفت: در صورتی که سربازان دوران سربازی را به منزله یک عبادت و در راستای تقویت اسلام بدانند، ضمن شناخت دشمن و آسیب های جوانی، بعد از خدمت سربازی هم در خدمت نظام مقدس اسلامی خواهند بود و به تعالی کشور کمک خواهند کرد.
معاون هماهنگ کننده نهاجا افزود: سربازی یک مقدمه برای یک شروع مهم است چرا که این جوانی با تقوا و با شهامت و موثر برای جامعه در بستر اجتماع قرار گیرد.
وی ضمن تجلیل از شهدای ۸ سال دفاع مقدس بویژه شهیدان سرباز افزود: سربازان عزیز در ۸ سال دفاع مقدس دوشادوش دیگر زمندگان در جبهه های حق علیه باطل حضوری چشمگیر داشتند و رشادت و ایثارگری های فراوانی را از خود به نمایش گذاشتند که در تاریخ ماندگار است.
امیر نصیرزاده ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه ای برای سربازان در نظر گرفته و برنامه ریزی های نیروهای مسلح در راستای حفظ کرامت سربازی و حفظ روحیه این نیروی بالقوه در حال انجام است.
معاون هماهنگ کننده نهاجا در ادامه از سربازان خواست تا با عملی کردن آموزش ها و آموخته های خود، خدمت مقدسی را در راه اعتلا و سربلندی کشورمان انجام دهند و از لحظه لحظه این مدت سربازی نهایت استفاده را در خودسازی و آماده شده برای آینده کشور ببرند.
وی رعایت اصول حفاظتی و انضباطی را اولویت های این دوران دانست و از همه سربازان خواست در حفظ اطلاعات نظامی و حفاظتی بکوشند.
در ادامه این مراسم دانشجویان پس از قرائت سوگند نامه مفتخر به اخذ سردوشی شده و از مقابل جایگاه رژه رفتند.



نظر شما