پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۲۲:۲۰

مدیرکل کمیته امداد بوشهر خبر داد؛

توسعه برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بوشهر

توسعه برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بوشهر

بوشهر - مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از توسعه برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بوشهر خبرد اد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد لطفی گفت: بحث مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و مسائل و آسیب‌های اجتماعی امروز از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم و مسئولان کشور است.

وی خاطرنشان کرد: هیچ دستگاهی حتی دستگاه‌های مسئول و متولی به اندازه کمیته امداد برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای جامعه هدف خود در طول سال برگزار نمی‌کند.

لطفی یادآور شد: افراد مورد حمایت کمیته امداد به واسطه آموزش‌های پیشگیری و فرهنگی مناسب از کمترین درصد اعتیاد به مواد مخدر برخوردارند و کسانی هم که آلوده به این معضل اجتماعی هستند، قبل از ورود به امداد اعتیاد داشته اند که برای ترک آنها برنامه داریم.

وی افزود: امروز مهم‌ترین عبادت در حوزه عمومی توجه ویژه به مسائل اجتماعی به عنوان یک تکلیف است و ما در این خصوص دو وظیفه داریم؛ یکی اینکه کاری کنیم که اول خودمان، اطرافیان و بستگانمان دچار این معظلات اجتماعی نشوند و دوم اینکه با برنامه‌های فرهنگی و مشاوره‌ای مناسب آسیب‌های به وجود آمده را از بین ببریم.

وی با بیان اینکه ۶۰ هزار نفر مددجو تحت حمایت کمیته امداد استان قرار دارند، گفت: برای نزدیک به ۲۰ هزار نفر از این افراد کار های فرهنگی، شامل مشاوره، کارگاه های آموزشی آسیب‌های اجتماعی، زناشویی، دینی، اعتقادی و پیشگیری برگزار شده است که تاثیرات فراوانی بر روی زندگی خانوارها داشته است.

کد خبر 4021911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha