پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۱

حافظی تذکر داد:

دعوت اعضای شورا به مشهد، تعارض منافع است/ موضوع بسیار جزئی است

دعوت اعضای شورا به مشهد، تعارض منافع است/ موضوع بسیار جزئی است

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، گفت: دعوت از اعضای شورای شهر تهران در سفر مشهد به میزبانی شهرداری تهران با تعارض منافع همراه است.

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت اله حافظی در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران با بیان اینکه طبق سنوات گذشته امسال نیز اعضای شورای شهر به مشهد دعوت شدند، اظهار کرد: میزبان این دعوت، معاون شهرداری تهران است، این مسئله را سه سال متوالی تذکر دادم اما مورد توجه رئیس شورا قرار نگرفت که این میزبانی، تعارض منافع را به همراه دارد.

وی ادامه داد: امیدوارم شورای بعدی به این موضوع توجه کند. این سفر باید به دعوت و میزبانی رئیس شورای شهر انجام شود نه شهردار و معاون آن.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران همچنین اعلام کرد: این موضوع بسیار جزئی است اما به واسطه تعارض منافعی که ایجاد می‌کند می‌تواند شورا را دچار انحراف کند.

کد خبر 4040554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha