۱۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶

فرماندار کرمانشاه:

عمده مشکل کاروانسرای ماهیدشت عدم دید مناسب در مسیر عبور است

عمده مشکل کاروانسرای ماهیدشت عدم دید مناسب در مسیر عبور است

کرمانشاه- فرماندار کرمانشاه گفت: عمده مشکل کاروانسرای ماهیدشت عدم دید مناسب در مسیر عبور است و این کاروانسرا باید رونق یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه و احمد صفری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه از کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت بازدید بعمل آوردند.

فرماندار کرمانشاه سپس در در جلسه شورای اداری بخش ماهیدشت حضور یافت و با اشاره به ظرفیت های مناسب ماهیدشت گفت: یکی از مهمترین ظرفیتهای مهم توسعه ماهیدشت کاروانسرای تاریخی این بخش است.

رنجبر با قدر دانی از مسئولان کانون جهانگردی و اتومبیل رانی جمهوری اسلامی ایران در مرمت و احیا این کاروانسرا که مجدانه تلاش میکنند تصریح کرد: این کاروانسرا باید مورد حمایت قرار بگیرد.

وی از آقایان جاسمی صفری نمایندگان مردم کرمانشاه در مجلس خواست از ظرفیت ها و ارتباطات خود برای حمایت از این کاروانسرا استفاده کنند.

 رنجبر در این راستا و با اشاره به تخصیص اعتبارات کاروانسرا گفت: در سال گذشته مبلغ ۷۵۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده که در حال تلاش برای تخصیص ان هستیم فرماندار کرمانشاه از عمده مشکلات کاروانسرا را عدم دید مناسب در مسیر عبوری است که باید نسبت به تملک موانع آن اقدام فوری صورت بگیرد.

کد خبر 4047767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha