پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور عنوان کرد:

برگزاری نمایشگاه اسناد و عکس های تاریخی در همدان

برگزاری نمایشگاه اسناد و عکس های تاریخی در همدان

همدان - مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور از برگزاری نمایشگاه اسناد و عکس های تاریخی در همدان خبر داد.

علیرضا تکلو در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری نمایشگاه اسناد و عکس های تاریخی با عنوان «همدان قدیم» خبر داد و گفت: به مناسبت یکم شهریور روز همدان و با همکاری معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان، نمایشگاه اسناد و عکس های تاریخی با عنوان «همدان قدیم» در فرهنگ سرای تاریخ و تمدن برگزار می شود.

تکلو افزود: در این نمایشگاه ۶۰ قطعه عکس تاریخی مربوط به پیشینه تاریخی و فرهنگی مردم همدان به مدت ۱۰ روز از ۲۷ مرداد تا ۷ شهریور در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

وی برگزاری نمایشگاه های اسناد و عکس های تاریخی در استان های تحت پوشش شامل لرستان، کردستان، ایلام، لرستان و همدان را یکی از فعالیت های حوزه روابط عمومی این مدیریت برشمرد.

وی افزود: با برگزاری این نمایشگاه ها علاوه بر معرفی بخشی از فعالیت های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و به تبع آن مدیریت غرب کشور به مرکزیت همدان، فرصتی برای ارتباط با مفاخر، پیشکسوتان، صاحبان اسناد و عکس های تاریخی، مجموعه داران و محققان و تاریخ پژوهان فراهم می شود.

وی ضمن دعوت از فرهنگ دوستان برای بازدید از این نمایشگاه، برای برگزاری نمایشگاه های مستقل اختصاصی و موضوعی به صورت مشترک با ادارات، نهادها و بخش خصوصی اعلام آمادگی کرد.

تکلو عنوان کرد: نمایشگاه همدان قدیم از ۲۷ مرداد تا ۷ شهریور از ساعت ۸ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۱۸ در فرهنگ سرای تاریخ و تمدن واقع در میدان عین القضات بالاتر از مسجد آیت الله آخوند ملاعلی معصومی همدانی پذیرای علاقمندان خواهد بود.

کد خبر 4058866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha