پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۵:۳۶

محمود بهمنی مطرح کرد:

احیای دو کارخانه نساجی در استان البرز/اشتغال‌زایی برای ۵۰۰۰ نفر

احیای دو کارخانه نساجی در استان البرز/اشتغال‌زایی برای ۵۰۰۰ نفر

طالقان - نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی از احیا راه‌اندازی دو کارخانه نساجی در استان خبر داد.

به گزارش مهر، محمود بهمنی در چهارمین مقصد سفر استاندار البرز و هیئت همراه به طالقان، ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد:  با آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، کشور در تحریم‌های گوناگون بود.

وی بابیان اینکه ملت ایران همواره در برابر این تحریم‌ها مقاومت کرده و با نظام همراه بودند، افزود: ایجاد تعاونی و رونق اشتغال در روستاها از اهم امور برای مقابله با مهاجرت به شهرها و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و مصوبات دولت؛ احیا و راه‌اندازی کارخانه فخر ایران و مقدم در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک با راه‌اندازی این مجموعه قطب نساجی کشور با ایجاد فرصت شغلی برای پنج هزار نفر شکل می‌گیرد.

کد خبر 4073098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha