۱۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خبر داد:

فعالیت ۱۶۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در خراسان‌جنوبی

فعالیت ۱۶۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در خراسان‌جنوبی

بیرجند- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر حدود هفت هزار نفر در ۱۶۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در استان فعالیت دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، هاشم ولی‌پور مطلق اظهار داشت: تعداد اعضا در این تعداد صندوق، ۶۹۸۴ نفر با سرمایه ۳۱۸۸۵ میلیون ریال است.

وی افزود: صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی به عنوان الگوی موفق اقتصاد مقاومتی در راستای توانمندسازی زنان روستایی و فراهم کردن شرایط دسترسی آنها به منابع مالی است که منجر به ایجاد اشتغال و تولید درآمد در جوامع روستایی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: ارتقا d سطح توانمندی اقتصادی و اجتماعی زنان و دختران روستایی از جمله اهداف تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی است.

ولی‌پور مطلق گفت: نهادینه کردن مشارکت زنان روستایی در راستای فعالیت‌های مختلف بخش کشاورزی و توسعه روستایی و توجه ویژه به زنان آسیب‌پذیر روستایی و عشایری با اولویت زنان سرپرست خانوار، از جمله سیاست‌های کلی تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی است.

وی بیان کرد: همچنین توسعه و ترویج مشاغل خانگی مناسب زنان روستایی و عشایری در راستای افزایش تولیدات کشاورزی، ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های اجتماعی و شغلی زنان روستایی و عشایری به منظور رفع محرومیت دانشی و آمادگی آن‌ها و بهبود وضعیت خانوار و ارتقاء و بهبود وضعیت اقتصادی و استانداردهای زندگی خانوارهای روستایی و عشایری و کاهش فقر از طریق ایجاد اشتغالات درآمدزا از جمله سیاست‌های اجرایی تشکیل این صندوق‌ها است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: بهینه سازی اشتغال زنان روستایی و عشایری با توجه به شرایط جسمی و روحی زنان و حفظ کیان خانواده، توسعه زمینه‌های مشارکت اجتماعی و اقتصادی زنان روستایی و عشایری در فعالیت‌های مربوط به خود و خانواده و ارتقاء روحیه خودباوری، انگیزه و تعلق اجتماعی زنان روستایی و عشایری از جمله دیگر سیاست‌های اجرایی تشکیل این صندوق‌ها است.

ولی‌پور مطلق در خصوص طرح صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی، یادآور شد: در سال ۹۲، تعداد ۸۹ صندوق، در سال ۹۳، ۹۷ صندوق و در سال ۹۴، تعداد ۱۵۴ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در استان فعالیت داشتند.

کد خبر 4078191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha