پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۳۸

مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین:

دو میلیون قطعه بچه ماهی در استخرهای پرورش ماهی قزوین رهاسازی شد

دو میلیون قطعه بچه ماهی در استخرهای پرورش ماهی قزوین رهاسازی شد

قزوین- مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: دو میلیون و ۸۹۱ هزار قطعه انواع بچه ماهیان سردابی ،گرمابی و خاویاری در استخرهای پرورش ماهی استان رها سازی شد.

ایرج رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پیش بینی می شود از این میزان بچه ماهی رهاسازی شده در منابع آبی مستعد پرورش ماهی استان؛ حدود ۲هزار و  ۳۰۰ تن ماهی تولید شود.

وی افزود: افزایش جمعیت کنونی کشور موجب افزایش نیاز به پروتئین بیشتر شده که منابع طبیعی موجود جوابگوی تامین آن نیست بنابراین پرورش و تولید ماهی در منابع آبی مستعد نقش بسزایی  در توسعه پایدار دارد.

رحمانی تصریح کرد : در حال حاضر پرورش ماهی در اکثر کشورهای جهان متداول و در حال توسعه انجام می شود و در آبهای داخلی ایران نیز امکانات وسیعی در زمینه تکثیرو پرورش آبزیان با توجه به شرایط حاکم بر منطقه به وجود آمده است.

وی اضافه کرد: پتانسیل مستعد و موجود در استان نیز سبب شده تا  انواع ماهی، قزل آلا، تک گونه کپور، خاویاری و ماهیان  زینتی در منابع آبی چشمه، چاه  و قنوات پرورش یابد.

به گفته ی وی؛ در راستای توسعه فرهنگ مصرف ماهی در سبد غذایی نیز؛ این مدیریت اقدام به نظارت بر خودروهای حمل بهداشتی و صدور مجوز مراکز فروش ماهی در اطراف استان نموده است.

کد خبر 4080123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha