۱۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵

با حضور بسیج جامعه پزشکی بهداشت گرگان؛

اهالی روستای «مامایی» گرگان ویزیت رایگان شدند

اهالی روستای «مامایی» گرگان ویزیت رایگان شدند

گرگان- بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شهرستان گرگان با حضور در روستای مامایی به ویزیت رایگان مردم روستا پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت ایام باسعادت عید غدیر بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت گرگان به‌صورت خودجوش در کنار تیم جهادی شهدای مدافع حرم گلستان در روستای مامایی به معاینه و ویزیت رایگان مردم و همچنین توزیع رایگان دارو پرداختند.

۲۴ گروه جهادی شامل ۲۰۰ نفر از ابتدای تابستان سال جاری در سطح شهر گرگان و روستاهای گرگان به فعالیت جهادی پرداختند و در حال حاضر هشت گروه جهادی فعال در شهر گرگان به بازسازی، مرمت، زیباسازی، ساخت سرویس بهداشتی، ساخت خانه عالم، برگزاری کلاس قرآن و ... مشغول هستند.

لازم به ذکر است تیم جهادی شهدای مدافع حرم گلستان از ابتدای شهریورماه کار خود را با رویکرد کار تشکیلاتی فرهنگی آغاز نمود و هرروز میزبان یکی از مجموعه‌های فرهنگی بود.

کد مطلب 4081828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha