پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹

۲۲ شهریور برگزار می شود؛

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

رضا معممی‌مقدم، مدیرعامل مرکز توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی سازمان تبلیغات اسلامی از برگزاری ششمین هم اندیشی تشکلهای شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا معممی‌مقدم، مدیرعامل مرکز توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی سازمان تبلیغات اسلامی با اعلام این خبر، گفت: مواردی همچون تبیین ظرفیت آتش به اختیار تشکلهای جامعه هدف، مقابله با مصادیق آسیب های اجتماعی، فراهم کردن بستر و زمینه رسیدن به هم‌گرایی و هم‌افزایی تشکل‌ها، افزایش آگاهی و آشناسازی تشکل‌های شاخص از ظرفیت‌های یکدیگر و سازمان تبلیغات اسلامی، تقویت جریان‌های هدایت‌گر فرهنگی دینی در کشور بر مبنای الگوسازی، تولید و توزیع خدمات و آثار مطلوب فرهنگی و دینی و سایر فعالیت‌های مؤثر و فراگیر فرهنگی و هنری از جمله مهمترین اهداف برگزاری این نشست محسوب می‌شود.

یادآور می‌شود، در این نشست که فردا ۲۲ ام شهریورماه در سالن همایش سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود، مسئولان تشکل‌های فرهنگی و مسئولان ارشد فرهنگی کشور در این حوزه به بحث و بررسی درباره مسائلی همچون تولید و توزیع محصولات فرهنگی، تولید محتوای مناسب در فضای سایبری و مجازی، اقتصاد فرهنگ و رصد موضوعات و اولویت‌های فرهنگی می‌پردازند.

کد خبر 4085114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha