به گزارش خبرنگار مهر ، در این برنامه که با همکاری بنیاد رودکی و مرکز موسیقی حوزه هنری روز یکم آذرماه ساعت 21 در تالار وحدت و روزهای 23 ،24 و 25 آذر در تالار اندیشه ، به روی صحنه می رود ، رشید وطن دوست ، خواننده کلاسیک کشور و کریم گزلی ، خواننده مقامی ترک زبان ، آواز خواهند خواند.
شهریاری در مورد نحوه اجرای قطعات در این گروه گفت : خود من به عنوان خواننده پاپ در این گروه قطعاتی را اجرا می کنم و معمولا از یک خواننده سنتی و یا مقامی ( از میان عاشق های آذربایجان ) نیز استفاده می کنم .
سرپرست و خواننده گروه آرازگفت : سازهای گروه آراز که یک گروه موسیقی فانتزی است ، ترکیبی است از سازهای ملی آذربایجان و سازهای مدرن غربی و در مجموع می توان گفت که موسیقی گروه آراز ، تلفیقی است از موسیقی مقامی ، موسیقی پاپ و موسیقی کلاسیک .
وی در مورد گروه همخوانان افزود: خانمها ریما نوزاد ، شهلا میلانی و فتانه بهروزی نیا در این گروه بخشهای کرال قطعات را به اجرا در می آورند .
به گفته شهریاری در این برنامه گروه آراز ، قطعاتی از آلبومهای " گت گلال " ، " اسرین گزلین " و " بیاض گجه لر" را به همراه قطعاتی از موسیقی مقامی اجرا می کند.
نظر شما