به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روابط عمومی محیط زیست گیلان، اسدالله سعدی اظهار کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان فومن در حین گشت و کنترل و پایش شبانه روزی عرصه های طبیعی، یک قبضه اسلحه شکاری دولول ازیک شکارچی غیرمجاز کشف و ضبط کردند.
وی افزود: این شکارچی غیرمجاز که اغلب در شب ها و یا سحرگاه در آبگیرها اقدام به شکار پرندگان کرده درحین پایش زیستگاه ها توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان با به همراه داشتن اسلحه شکاری مشاهده و از این فرد یک قبضه اسلحه شکاری دو لول کشف و ضبط شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست فومن خاطرنشان کرد: پرونده این تخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.
به گفته سعدی اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان فومن با استفاده از روش های مختلف وبا حضور محیط بانان درمحل های تجمعی مردم در روستاها و توزیع اطلاعیه ها و جلسات آموزشی دهیاران و سایر روش ها در مورد ممنوعیت هرگونه شکار و عواقب آن اطلاع رسانی کرده است.
نظر شما