پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۴

سخنگوی سازمان اورژانس کشور اعلام کرد:

در دو حادثه پر تلفات در ۱۲ ساعت گذشته، ۲۳ نفر مصدوم شدند

در دو حادثه پر تلفات در ۱۲ ساعت گذشته، ۲۳ نفر مصدوم شدند

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از ثبت دو حادثه پر تلفات در طول ۱۲ ساعت گذشته در کشور در مرکز هدایت عملیات و بحران (EOC) وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی خالدی گفت: سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای ارائه خدمات به مصدومان حادثه برخورد مینی بوس با تیرچراغ برق در مینو دشت، به محل حادثه اعزام و تمام مصدومان به بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) مینودشت منتقل شدند و پس از انجام اقدامت اولیه درمانی، برخی از آنها برای دریافت خدمات تخصصی به بخش های تخصصی این بیمارستان انتقال یافتند و حال عمومی مصدومان این حادثه، رضایت بخش است.

وی از برخورد تریلر و اتوبوس در محور بم-زاهدان(محدوده شورگز) در ساعت ۴:۱۷ صبح امروز به عنوان دومین حادثه پرتلفات ۱۲ ساعت گذشته یاد کرد و افزود: در این حادثه ۱۰ نفر مصدوم شدند که یکی از آنها به صورت سرپایی درمان و ۹ نفر دیگر نیز به بیمارستان منتقل شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به جان باختن یک نفر در حادثه برخورد تریلر با اتوبوس در محور بم-زاهدان، یادآور شد: ۴ دستگاه آمبولانس به محل این حادثه اعزام شدند و ۹ مصدوم این حادثه را به بیمارستان پاستور بم منتقل کردند.

کد خبر 4115556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha