پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

استفان دی میستورا خبر داد؛

دور جدید مذاکرات صلح سوری در ژنو ۲۸ نوامبر برگزار می‌شود

دور جدید مذاکرات صلح سوری در ژنو ۲۸ نوامبر برگزار می‌شود

فرستاده سازمان ملل در پرونده صلح سوریه اعلام کرد که دور بعدی مذاکرات صلح ژنو در ۲۸ نوامبر (۷ آذر) برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «خبرگزاری فرانسه»، «استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل در پرونده بحران سوریه اعلام کرد که دور جدیدی از گفتگوهای صلح سوریه در ژنو در ۲۸ نوامبر (۷ آذر) برگزار خواهد شد.

دی میستورا تأکید کرد که باید پیش از برگزاری این نشست، نشستی در ریاض برای معارضان سوری برگزار شود. فرستاده سازمان ملل اعلام کرد که دور بعدی مذاکرات ژنو به موضوع قانون اساسی جدید سوریه و برگزاری انتخابات خواهد پرداخت.

وی تأکید کرد که مسئولان روسی هم به او ابلاغ کرده اند که می خواهند نشستی برای آشتی میان جریان های سوری در پایگاه نظامی «حمیمیم» برگزار کنند.

دی میستورا تأکید کرد که سازمان ملل با مشکلات زیادی برای ارسال کمک های بشر دوستانه به داخل سوریه مواجه است و از نبود فضای امن برای شهروندان سوری هم ابراز نگرانی کرد.

قرار است هفته آتی هم نشستی در آستانه پایتخت قزاقستان با حضور نمایندگان ایران، روسیه و ترکیه برای بررسی موضوع اسرا، بازداشتی ها و مفقود الاثرها در طول بحران سوریه، برگزار شود.

 
 

کد خبر 4125998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha