۶ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۰

جشنواره انار به سال پنجم رسید

جشنواره یاقوت سرخ در بهشهر/ غفلت از برندسازی

جشنواره یاقوت سرخ در بهشهر/ غفلت از برندسازی

بهشهر - درحالی جشنوار انار اشرف به ایستگاه پنجم رسید که برندسازی انارستان ارگانیک ایران مغفول مانده است.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها-مریم نظری: پنجمین جشنواره «انار اشرف» ۱۱ آبان ماه در جوار غار تاریخی و باستانی هوتو در روستای شهیدآباد بهشهر برگزار می‌شود و برگزاری جشنواره انار بهشهر به ایستگاه پنجم رسید و امسال همچون سنوات گذشته این جشنواره در مجتمع فرهنگی و گردشگری هوتو در جوار غار هوتو برگزار می‌شود.

جشنواره‌ای که بناست تا امسال باکیفیت و استاندارد بیشتری برگزارشده و فرصت بیشتری برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری به گردشگران و مسافران بدهد.

پاییز که می‌شود بهشهر با انارش ورد زبان‌ها می‌شود، انارهایی که در نوع خود بی‌نظیر و منحصربه‌فرد است. انارهای خوش‌رنگ و طعم شیرین، تر، ملس، گل انار و... ازجمله میوه‌هایی است که بارنگ‌های سرخ و یاقوتی خود در کنار مرکباتی همچون پرتقال و نارنگی در فصل پاییز خودنمایی می‌کند.

دراین‌بین پنجمین جشنواره انار اشرف با برنامه‌ریزی‌های مختلف، باهدف شناساندن انار بهشهر به استان و کشور و تأکید بر برندسازی این محصول ارگانیک در بهشهر برگزار می‌شود.

برگزاری پنجمین جشنواره انار اشرف در بهشهر و برپایی نمایشگاه این جشنواره شامل عرضه انار تازه، رب انار، نان و غذاهای محلی و... از ۱۱ آبان ماه به مدت ۳ روز در مجتمع تاریخی، فرهنگی و گردشگری هوتو بهشهر برگزار شد و مردم می‌توانند از این نمایشگاه و خرید مناسب برخوردار شوند.

توسعه کشت باغات انار در بهشهر راهی برای رشد اقتصادی و کاهش بیکاری

فرماندار بهشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با برشمردن اهمیت مختلف برگزاری جشنواره‌های مختلف گفت: انار ارگانیک بهشهر ازجمله محصولات مهم و اقتصادی این شهرستان است که می‌تواند منبع درآمد مناسبی برای شهروندان باشد.

 سید خالق سجادی افزود: بهشهر با دارا بودن حدود ۱۳ هزار هکتار از باغات انار در میانکاله و دشت، بیشترین تولید انار استان مازندران را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: دارا بودن شرایط ویژه کشت انار در بهشهر می‌تواند زمینه مناسبی برای توسعه باغات انار و رشد اقتصادی در این فصل باشد که کارهای مختلفی برای ترویج این کشت انجام‌شده است.

برند سازی انار اشرف در کشور مهمترین هدف جشنواره

مدیر جهاد کشاورزی بهشهر هم با اعلام اینکه اکنون بیش از ۸۰۰ هکتار باغات انار بارور و بیش از ۵۰ هکتار نهال انار پرورش داده‌شده است، به خبرنگار مهر گفت: تلاش داریم تا اراضی شیب‌دار بیشتری به این نوع کشت اختصاص یابد.

خلیل حقیقی ادامه داد: این مقدار از کشت انار در کنار ۱۲ هزار هکتار انار ترش میانکاله از این شهرستان به‌عنوان قطب انار استان و یکی از قطب‌های مهم کشور ساخته است.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه انار در حاشیه پنجمین جشنواره انار اشرف در بهشهر، بیان داشت: غرفه‌های مختلفی با استاندارد لازم، شامل محصولات مختلف انار از گونه‌های مختلف، رب انار، انار خشک‌شده و همچنین تولیدات بومی و محلی، صنایع‌دستی و... در این نمایشگاه به معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

حقیقی گفت: برند سازی انار اشرف مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره در کنار شناساندن ظرفیت‌های گردشگری و توسعه باغات است و با توجه به ظرفیت مناسب انار بهشهر و طعم و مزه خوبی که دارد این محصول آن‌چنان‌که باید برندسازی نشده و باید در این بخش با شتاب بیشتری وارد شویم.

ثبت جشنواره انار اشرف در فهرست آثار فرهنگی کشور

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهشهر هم با اشاره به ثبت جشنواره انار اشرف در فهرست آثار فرهنگی کشور به خبرنگار مهر گفت: جشنواره انار اشرف با عنوان مهارت سنتی تهیه رب انار اشرف البلاد (بهشهر) با کد ثبت ۱۳۷۲ در ۲۲ بهمن ۹۵ از سوی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ثبت شد.

مسعود فلاح برگزاری این جشنواره را به‌عنوان یک جشنواره فرهنگی برای شناساندن آداب‌ورسوم و سنت‌های مردم منطقه عنوان کرد و افزود: این جشنواره فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری و جذب گردشگر است تا با استفاده از سرمایه فرهنگی و هنری این جشنواره به توسعه حوزه گردشگری و اشتغال منطقه کمک شود.

به گزارش مهر، شهرستان بهشهر با دارا بودن حدود ۲۰ نوع انار مازندران، دارای بیشترین انواع درختان است که انار ترش، شیرین، شکر و ملس از معروف‌ترین است و از ۱۳ هزار هکتار انارستان این شهرستان، ۱۲ هزار هکتار انار ترش ارگانیک در شبه‌جزیره میانکاله به‌صورت خودرو می‌روید

کد خبر 4126473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha