۱۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۳۲

نماینده ولی‌فقیه در سپاه لرستان تأکید کرد؛

ضرورت ترویج روحیه انقلابی گری در بین جوانان ایران اسلامی

ضرورت ترویج روحیه انقلابی گری در بین جوانان ایران اسلامی

خرم آباد - نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان بر ضرورت ترویج روحیه انقلابی گری بین جوانان ایران اسلامی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شمس الله جلیلیان در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در مرکز لرستان در سخنانی با بیان اینکه همواره در طول تاریخ انقلاب اسلامی ایران، استکبار جهانی قصد دخالت در امور کشور را داشته است اظهار داشت: در این راستا روز ۱۳ آبان را به عنوان روز مقابله با استکبار جهانی نامگذاری کرده اند.

وی با بیان اینکه بر اساس بیانات مقام معظم رهبری آمریکا و دولت آمریکا غیر قابل اعتماد است گفت:  آمریکا همواره در برهه های مختلف و با تحریم اقتصادی، ایجاد اختلاف بین قومیت ها، ایجاد فتنه و ... قصد براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را داشته که با حضور مردم در صحنه هیچ گاه این نقشه استکبار جهانی محقق نشده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان خودباوری علمی، اعتماد به نفس ملی، دستیابی به پیشرفت های هسته ای، توان نظامی بالا و ... را از جمله نتایج تکیه بر توانمندی های داخلی و نه گفتن به استکبار جهانی عنوان کرد و گفت: سال های سال است که آمریکا مطرح می کند که گزینه نظامی علیه ایران روی میز است و این در حالیست که ایران اسلامی در صنعت دفاعی پیشرفت های فراوانی داشته که این امر نیز به دلیل نه گفتن به استکبار جهانی است.

حجت الاسلام جلیلیان با تاکید بر اینکه هیچ گاه دشمنی با آمریکا را نباید فراموش کنیم گفت: در این راستا باید بصیرت داشته و دشمن شناس باشیم چرا که تنها راه عزت و سربلندی ایران اسلامی تبعیت از ولایت فقیه است.

وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ روحیه انقلابی در بین جوانان، دانش آموزان و دانشجویان بیان داشت: این روحیه ایران اسلامی را از خطرات نجات می دهد.

کد خبر 4134406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha