۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان:

حمایت از سرمایه گذاری در کرمان/نیازهای مناطق شناساسی شود

حمایت از سرمایه گذاری در کرمان/نیازهای مناطق شناساسی شود

کرمان - مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان با اشاره به حمایت از سرمایه گذاری در کرمان گفت: برای تحقق رشد اقتصادی در برنامه ششم توسعه حمایت از سرمایه گذاران ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید میرزایی پیش از ظهر دوشنبه در کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان کرمان با اشاره اقدامات انجام شده در زمینه اقتصاد مقاومتی در کرمان گفت: مبنای عمل در این زمینه سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به پیشرو بودن کرمان در بحث اقتصاد مقاومتی در کشور ادامه داد: از سوی دولت دستور الگوبرداری از اقدامات اقتصادی مقاومتی کرمان به استانداران دیگر صادر شده است.

میرزایی اقدامات معین های اقتصادی در بخش های شهرستان کرمان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: اقدامات در مناطق باید براساس نیازها و ظرفیت های مناطق انجام شود.

وی با اشاره به عنوان سال جاری گفت: برای تحقق رشد اقتصادی در برنامه ششم توسعه حمایت از سرمایه گذاران ضروری است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان با اشاره به اینکه دولت در سالجاری بسته های اشتغال فراگیر را مشخص کرده است، گفت: بخش قابل توجهی از آن ابلاغ و منابع خوبی در این زمینه تخصیص داده شده است.

میرزایی با اشاره به اینکه محدودیتی برای استفاده از این منابع وجود ندارد، تصریح کرد: تسهیلات در نظر گرفته شده به ازاء هر اشتغال ۵۰ میلیون تومان در بخش های سرمایه در گردش، توسعه بنگاه های موجود و ایجاد بنگاه های جدید است.

وی با اشاره به اهتمام دولت برای اشتغالزایی و بهبود فضای کسب و کار افزود: مسئولان از ابزارهای موجود برای بهبود وضعیت تولید استفاده کنند و به مسائل اقتصاد مقاومتی توجه ویژه داشته باشند .

کد خبر 4136496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha