دکتر میرفخرایی در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص ارائه کمک های سازمان های بین المللی به بهزیستی افزود: چنانچه اتفاق و حوادث مختلفی مانند سیل ، زلزله و.. در ایران رخ دهد کشورهای مختلف به خواست و میل خود به نیازمندان و آسیب دیدگان ایران کمک می کنند.
وی خاطر نشان کرد: این کمک ها در بخش ها و زمنیه های مختلف مانند سوانح و بلایای طبیعی و همچنین وسایل کمک توانبخشی است و در زمان های مختلف و با توجه به شرایط مختلف ارائه می شود.
مدیرکل دفتر امور بین الملل سازمان بهزیستی تاکید کرد: سال گذشته مالزیایی ها 500 هزار دلار به بهزیستی برای خرید سمعک کمک کردند و همچنین از سوی SPF فرانسه کمک های مالی در جهت احداث دو مرکز بازپروری به بهزیستی پرداخت شد.
میرفخرایی در خصوص کمک بهزیستی به کشورهای دیگر نیز گفت: از سوی بهزیستی کمکی به کشورهای دیگر انجام نمی شود البته هیچ درخواستی نیز تا کنون نشده و بودجه سازمان نیز اجازه چنین کاری را نمی دهد.
نظر شما