۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۳۵

استاندار البرز تاکید کرد:

لزوم همکاری اوقاف البرز برای بازسازی گلزار شهدای امامزاده محمد(ع)

لزوم همکاری اوقاف البرز برای بازسازی گلزار شهدای امامزاده محمد(ع)

کرج - استاندار البرز بر لزوم همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برای بازسازی گلزار شهدای امامزاده محمد(ع) تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نجفی در جلسه شورای اداری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز که ظهر سه شنبه برگزار شد، با اشاره به اینکه این اداره کل باید امانت دار خوبی برای موقوفات مردمی باشد، اظهار کرد: نباید فاصله ای بین مردم و اماکن مذهبی ایجاد شود چرا که موقوفات و امامزادگان محل رجوع مردم هستند.

نجفی در ادامه بر ضرورت ایجاد فضای امن روحی و معنوی در کنار ایجاد بسترهای خدمت رسانی به مردم تأکید کرد و یادآور شد: ایجاد فضای آرامش بخش برای مردم در جوار موقوفات باید مورد توجه قرار گیرد تا شهروندان با علاقه به این دسته از امکان به عنوان مأمنی امن پناه بیاورند.

استاندار البرز همچنین به نقش روحانیت در تمامی عرصه ها اشاره کرد و گفت: ماهیت و تخصص کار اوقاف از دیرباز با مردم همراه بوده و با زندگی انسان ها گره خورده است به همین سبب نباید هیچ عاملی موجب فاصله مردم از این اماکن مذهبی شود.

وی نگهداری از موقوفات را یکی از مهم ترین وظایف اداره کل اوقاف و امور خیریه دانست و افزود: این سازمان نقش خطیری در حفظ امانت مردمی دارد و به نوعی باید امانت دار خوبی برای موقوفات مردمی باشد.

نجفی با بیان اینکه مساجد یکی از پایگاه های ویژه مردمی محسوب می شود از طرفی اعتبار امامزادگان و این امکان نیز به متولیان آن است، تصریح کرد: پیران و خادمان بقاع متبرکه نیز از احترام ویژه ای برخوردار هستند.

وی در بخش دیگری با اشاره به اهمیت نقش فرهنگ سازی اماکن متبرکه و ترویج فرهنگ علوم قرآنی، خاطرنشان کرد: انس و الفت با قرآن بسیاری از آسیب های اجتماعی را کاهش می هد بنابراین اماکن مذهبی می توانند نقش بی بدیلی در ترویج علوم قرآنی بین اقشار مختلف داشته باشند.

نجفی با اعلام اینکه محل نذورات مردمی باید جایی برای انس و الفت مردم باشد، افزود: توسعه روان خوانی قرآن در کنار تدبیر در مفاهیم و آیات الهی رسالت خطیری است که می تواند هدایتگر جوانان باشد.

استاندار البرز ادامه داد: جذب ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از وقف مردمی به منظور کمک به مساجد و مصلی های این استان که سال گذشته صورت گرفته اقدام خوبی بوده است.

نجفی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده به منظور بازسازی گلزار شهدای امامزاده محمد(ع) نیز خواستار همکاری اوقاف برای تسریع در اجرای این امر ارزشی و معنوی شد.

کد مطلب 4150664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha