پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۷

رقابت های کشتی زیر ۲۳ سال جهان؛

فرنگی‌کاران چهار وزن دوم حریفان خود را شناختند

فرنگی‌کاران چهار وزن دوم حریفان خود را شناختند

مراسم وزن کشی چهار وزن دوم رقابت های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال جهان (امیدها) امشب سه شنبه در لهستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی زیر ۲۳ سال جهان از صبح امروز در شهر بیدگوشچ لهستان در حال برگزاری است و فردا (چهارشنبه) با مشخص شدن نفرات برتر چهار وزن دوم به پایان می رسد.

بر این اساس مراسم وزن کشی این رقابت ها امشب برگزار شد که نتایج آن به شرح زیر است:

در وزن ۵۹ کیلوگرم میثم دلخانی در دور نخست با لوییز اورتا سانچز از کوبا کشتی می گیرد و در صورت غلبه بر این حریف در دور بعد به مصاف برنده کشتی گیران آلمان و ژاپن می رود در این وزن ۲۲ نفر وزن کشی کرده اند.

در وزن ۶۶ کیلوگرم که ۲۵ نفر حضور دارند امین کاویانی نژاد در دور اول با مانیش از هند مبارزه می کند و در صورت پیروزی بر این کشتی گیر در دور دوم با برنده کشتی گیران قرقیزستان و فرانسه روبرو می شود.

در وزن ۸۰ کیلوگرم مهدی ابراهیمی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم به مصاف برهان آکبوداک از ترکیه می رود و در صورت شکست این حریف در دور بعد با برنده کشتی گیران قزاقستان، بلاروس و کشتی گیر مجارستان کشتی می گیرد. در این وزن ۲۱ نفر حضور دارند.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم که ۲۲ نفر به روی باسکول رفته اند امین میرزازاده در دور اول با سینگ مهارس از هند کشتی می گیرد و در صورت گذر از این حریف در دور دوم با برنده کشتی گیران قزاقستان و چک مبارزه می کند.

کد خبر 4151163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha