با ارسال پیام تبریک به عون؛

ترامپ: لبنان شریک قوی آمریکا در مبارزه با تهدید تروریسم است

ترامپ: لبنان شریک قوی آمریکا در مبارزه با تهدید تروریسم است

رئیس جمهور آمریکا با ارسال پیامی تبریک به مناسبت سالروز استقلال لبنان به میشل عون، این کشور را شریک قوی آمریکا در مبارزه با تروریسم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ارسال پیام تبریکی به میشل عون رئیس جمهور لبنان به مناسبت هفتاد و چهارمین سالروز استقلال لبنان اعلام کرد: مایه سرور من و ملت آمریکاست که بهترین آروزها را برای ملت لبنان به مناسبت ۲۲ نوامبر سالروز استقلال لبنان داشته باشم. آمریکا برای روابط فرهنگی، خانوادگی، سیاسی و اقتصادی دائمی میان ملتها و کشورهای ما ارزش زیادی قائل است.

ترامپ بیان کرد: لبنان شریک قوی آمریکا در مبارزه با تهدید تروریسم و خشونت است. ما حامی ثبات لبنان هستیم و به حمایت از تلاشهای کشور شما برای حمایت از ثبات و استقلال و حاکمیت لبنان ادامه می دهیم.

کد خبر 4151191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha