پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۴

رئیس افتخاری ستاد ملی سیاست‌گذاری «تبریز۲۰۱۸»؛

بجای کمیت برنامه‌های «تبریز ۲۰۱۸» کیفیت‌ آن‌ها را افزایش دهیم

بجای کمیت برنامه‌های «تبریز ۲۰۱۸» کیفیت‌ آن‌ها را افزایش دهیم

تبریز – رئیس افتخاری ستاد ملی سیاست‌گذاری «تبریز ۲۰۱۸» گفت: بجای اینکه تعداد برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ را بالا ببریم، باید تلاش کنیم کیفیت آن‌ها را ارتقا ببخشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نعمت‌زاده صبح امروز در دوازدهمین جلسه ستاد استانی تبریز ۲۰۱۸ که در استانداری آذربایجان شرقی با حضور اعضای این ستاد برگزار شد، گفت: بجای اینکه تعداد برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ را بالا ببریم، باید تلاش کنیم کیفیت آن‌ها را ارتقا ببخشیم.

وی ادامه داد: اگر هربخش و دستگاهی متولی یک برنامه جدی و خوب باشد و جزئیات برگزاری آن را همراه با زمانبندی مشخص اعلام کند، قطعا شانس موفقیت بیش‌تری در سال ۲۰۱۸ خواهیم داشت.

رئیس افتخاری ستاد تبریز ۲۰۱۸ همچنین اعلام کرد: در سایت به خصوصی که برای تبریز ۲۰۱۸ تدارک دیده شده است، باید تمام برنامه‌ها با روزشمار معینی در آن درج شوند تا مخاطبان سایت بتوانند به برنامه‌های ویژه تبریز ۲۰۱۸ همراه با جزئیات دسترسی داشته باشند.

وی تکیه بر ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استانی و شهری را یکی از ضروریات تبریز ۲۰۱۸ دانست و اظهار کرد: فرش تبریز، کیف و کفش چرم تبریز، شعر، خوشنویسی، مشاهیر بین‌المللی و... همه می‌توانند بهترین‌ برندهای تبریز برای معرفی ظرفیت‌های آن باشند.

نعمت‌زاده با اشاره بر اهمیت تبلیغات برای جذب گردشگران داخلی و خارجی، اعلام کرد: امروز با پروازی که من توسط یک هواپیمایی محلی تبریز داشتم، حتی روی اجناسی که در هواپیما مثل کاغذدستمالی وجود داشت، لوگو تبریز ۲۰۱۸ درج نشده بود و همه این‌ها حاکی از ضعف ما در موضوع تبلیغات هست.

رئیس افتخاری ستاد تبریز ۲۰۱۸ در پایان تاکید کرد: تا زمانی که بخش خصوصی درگیر کارهای اجرایی تبریز ۲۰۱۸ نشود، موفقیتی در این زمینه حاصل نخواهد شد و به همین علت مدیران استانی باید زمینه را برای حضور بخش خصوصی فراهم سازند.

کد خبر 4152809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha