۵ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور:

۳۵۰۰ تن دانه روغنی سویا در مازندران خریداری شد

۳۵۰۰ تن دانه روغنی سویا در مازندران خریداری شد

ساری - مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور از خرید تضمینی سه هزار و ۵۰۰ تن دانه روغنی سویا در استان خبر داد.

محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خرید تضمینی دانه روغنی سویا به سه هزار و ۵۰۰ تن رسید اظهار داشت: هر کیلو دانه روغنی سویا با دو درصد ناخالصی و ۱۲ درصد رطوبت ۲۴ هزار و ۶۹۴ ریال خریداری خواهد شد که با پیگیری های بعمل آمده تا کنون ۴۵۱ میلیون و ۸۴۳ هزار ریال از مطالبات کشاورزان توسط بانک عامل پرداخت شده است.

جعفری به مراکز خرید تضمینی سویا نیز اشاره کرد و افزود: ۹ مرکز توسط شرکت غله برای خرید دانه های روغنی سویا تجهیز و راه اندازی شدند.

جعفری در پایان اظهار داشت: یک مرکز خرید سیار نیز برای شهرستانهای قائمشهر و سوادکوه در نظر گرفته شده تا سویاکاران این مناطق نیز بتوانند براحتی محصول خود را تحویل دهند.                                                         

کد مطلب 4155315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha