به گزارش خبرگزاری مهر ؛ مجید قدمی در مراسمی که به مناسبت روز جهانی معلولان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد ، افزود: از آنجا که آموزش و پرورش در جهان به طور فزاینده ای به فناوری های الکترونیکی وابسته می شود عدم امکان دسترسی به اینترنت، توان بالقوه و یادگیری معلولان را محدود می سازد.
وی به عدم امکان بهره مندی کامل معلولان از اینترنت اشاره کرد و اظهار داشت: دسترسی به فناوری های الکترونیکی موجب پرورش توانایی های بالقوه می شود و به افراد معلول این امکان را می دهد تا نقش خود را در توسعه جامعه ایفا کنند.
قدمی با اشاره به اقدامات در دست سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: دوره راهنمایی و پیش حرفه ای برای دانش آموزان استثنایی از سال تحصیلی 87 - 1386 اجرا می شود
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: آیین نامه آموزش فراگیر به تصویب رسیده و هم اکنون در 30 استان به صورت آزمایشی در حال اجرا است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 13 هزار دانش آموز استثنایی تحت آموزش فراگیر هستند.
نظر شما