پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ آذر ۱۳۸۵، ۱۰:۱۶

دلایل تاخیر در ساخت نیروگاه بوشهر از نگاه یک کارشناس روس

دلایل تاخیر در ساخت نیروگاه بوشهر از نگاه یک کارشناس روس

یک کارشناس روس، یکی از دلایل تاخیر در اتمام ساخت نیروگاه اتمی بوشهر از سوی روسیه را، فشارهای غرب بر مسکو می داند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "رجب صفروف" مدیر مؤسسه ایران معاصر در مسکو در گفتگو با موسسه مطالعاتی روسیه، آسیای مرکزی و قفقاز(ایراس)، تاخیر روسیه در ساخت و اتمام کار نیروگاه اتمی بوشهر را به سه دلیل می داند.

وی می گوید : سه دلیل تاخیر در ساخت نیرو گاه بوشهر؛ شرایط دوران یلتسین رئیس جمهور سابق روسیه و وابستگی وی به غرب، عوض شدن مکرر طرف قرار داد ایران در روسیه (از دولتی به خصوصی و از خصوصی به دولتی) و تعلل ایران به خاطرسیستم بانکی و ارسال نکردن به موقع وجوه است.

مدیر مؤسسه ایران معاصر همچنین جوسازی رسانه های آمریکایی و صهیونیستی وابسته به اسرائیل را از دیگر عوامل مخل توافق تهران و مسکو عنوان کرد.

البته این کارشناس در ادامه با اشاره به مشکلات روسیه در ورود به سازمان تجارت جهانی بر این باور است که فشاری که کشورهای غربی بر روسیه وارد می کنند نسبت به موقعیت این کشور بسیار سنگین است.

کد خبر 416029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha