پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۸:۴۶

استاندار کردستان:

کردستان میزبان شایسته ای برای مسابقات ورزشی بین المللی است

کردستان میزبان شایسته ای برای مسابقات ورزشی بین المللی است

سنندج - استاندار کردستان گفت: در صورت اعتماد فدراسیون های ورزشی، کردستان می تواند میزبان شایسته برای میزبانی رویداد های مهم ورزشی در سطح بین المللی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقثل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان کردستان، استاندار کردستان و مدیرکل ورزش و جوانان استان در خصوص پیگیری مسائل دو حوزه ورزش و جوانان با مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت و گو کردند.

استاندار کردستان در این دیدار گفت: تکمیل و تسریع در احداث سالن شش هزار نفری سنندج یکی از نیازهای اصلی و اولویت های مهم در کردستان است.

بهمن مرادنیا گفت: با توجه به نبود وجود سالن مناسب در مرکز کردستان نمی توان میزبانی رقابت های بین المللی مناسبی را بر عهده گرفت و این موضوع در وضعیت ورزش استان تأثیر بسزایی دارد.

وی به کمک استان کردستان جهت احداث و تکمیل سالن شش هزار نفری سنندج اشاره کرد و گفت: برای تکمیل این پروژه ورزشی از محل منابع استانی در کنار اعتبارات وزارت ورزش و جوانان برای ساخت آن اعتباراتی در نظر گرفته می شود.

استاندار کردستان اظهار کرد: ورزش استان با توجه به استعداد های فراوان از کمبود اسپانسر، حمایت کننده مالی و عدم وجود بخش خصوصی قوی رنج می برند که انتظار می رود تا رفع آن وزارت ورزش و جوانان به صورت ویژه کردستان را بنگرد.

مرادنیا از آمادگی استان برای برگزاری رقابت های ورزشی بین المللی خبر داد و گفت: در صورت اعتماد فدراسیون های ورزشی، کردستان می تواند میزبان شایسته برای میزبانی رویداد های مهم ورزشی در سطح بین المللی باشد. 

حامد جولایی مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در جریان برگزاری این دیدار گزارشی از وضعیت پروژه های نیمه تمام به ویژه سالن شش هزار نفره را ارائه کرد و گفت: علیرغم تمامی محدودیت های مالی ولی ورزشکاران کردستانی در عرصه های ملی و بین المللی موفقیت های خوبی کسب کرده اند.

کد خبر 4163414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha