به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، اشتاین مایر در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با "ولید المعلم" وزیر خارجه سوریه در دمشق گفت : از سوریه به صورت ویژه می خواهم که هرچه می تواند برای جلوگیری از برهم خوردن ثبات لبنان صورت دهد.
وی افزود: تزلزل اوضاع لبنان را بویژه بعد از کشته شدن "پیر جمیل" وزیر صنایع لبنان شاهد بودم و ازهمه طرف های مربوطه می خواهم تا برای جلوگیری از بروز مجدد خشونت تلاش کنند.
برپایه این گزارش، "ولید المعلم "وزیر امور خارجه سوریه نیز در پاسخ غیر مستقیم به اظهارات وزیر خارجه آلمان، دخالت کشورش در امور داخلی لبنان را رد کرد.
وی گفت : ما در مسیر روشنی برای پاسخ به منافع ملت خویش حرکت می کنیم و سوریه خواهان روابطی قوی و مستحکم با همه کشورهای جهان بویژه با آلمان براساس اصل تفاهم مشترک و عدم مداخله در امور داخلی است.
وی افزود: ما خواهان مشارکت مثبت (کشورهای غربی) در برنامه های رشد و توسعه اقتصادی در سوریه هستیم.
وزیر خارجه آلمان امروز در جریان سفر دوره ای خود به خاورمیانه برای دیدار با مقام های سوریه وارد این کشور شد و با بشار اسد رئیس جمهور سوریه، فاروق الشرع معاون وی و نیز ولید المعلم گفتگو کرد.
اشتاین مایر سفر دوره ای خود به منطقه خاورمیانه را جمعه گذشته با ورود به اردن آغاز کرد و سپس به کرانه باختری رود اردن و غزه، فلسطین اشغالی و بیروت رفت. وی در شهر بیت المقدس گفته بود که در جریان دیدار آتی خود با رئیس جمهور سوریه پیام روشنی به این کشور برای عدم دخالت در امور داخلی لبنان خواهد فرستاد.
گفتنی است حزب الله، جنبش امل و جریان مسیحی ملی آزاد لبنان از شهروندان لبنانی خواستند که از جمعه گذشته برای سرنگون کردن دولت کنونی لبنان و درخواست برای تشکیل دولت وحدت ملی در این کشور برای مشارکت همگان در تصمیم گیری ها به خیابانها بیایند که این تجمعات و اعتصابات همچنان ادامه دارد و مرکز بیروت هر روز شاهد حضور گسترده مردم است.
گرو ههای مخالف سنیوره اخیرا با نامشروع و ناتوان دانستن دولت کنونی لبنان در ایفای وظایف خود و قبضه قدرت در آن از سوی یک طیف خاص، خواستار کناره گیری دولت و تشکیل دولت وحدت ملی شده اند اما "فواد سنیوره" نخست وزیر لبنان نیز اعلام کرده است که در برابر این خواسته تسلیم نخواهد شد
نظر شما