۴ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۵۸

در شیراز؛

مدیرکل کتابخانه های عمومی معرفی شد/فارس رکوردار دریافت کتاب

مدیرکل کتابخانه های عمومی معرفی شد/فارس رکوردار دریافت کتاب

شیراز- مراسم معارفه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس با حضور معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور و مسئولان ارشد استانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله یاری ظهر دوشنبه در مراسم معارفه مدیر کل کتابخانه های عمومی فارس که در سالن همایش های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فارس برگزار شد، با اشاره به اینکه فارس از لحاظ تعداد عضو و کتابخانه جز استان های برتر است، گفت: فارس از حیث دریافت کتاب جز ۱۲ استان اول است.

وی با اعلام اینکه کتابخانه به عنوان مرکز خدمات اجتماعی به حساب می آید افزود: در ستاد نهاد تلاش کردیم این مسئله را مورد توجه قرار دهیم، از این رو، از ۲ سال گذشته پایه پژوهش های علمی در نهاد کتابخانه ها گذاشته شده که در ۶ ماه آینده نتیجه این تحقیقات روی می دهد که نقشه راه به شمار می رود.

اله یاری در ادامه افزود: در ارتباط با نیازهای کاربران در کتابخانه های عمومی، مطالعات خوبی شکل گرفته است که مجموعه این اتفاقات رنسانسی را در کتابخانه های عمومی شکل خواهد داد.

معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای اینکه اقدامات درخوری در این باره شکل بگیرد، عنوان کرد: سندی در شورای فرهنگ عمومی در نظر گرفته شده است.

در ادامه روح الله منوچهری که پیش از این سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس به شمار می رفت گفت: امیدوارم بتوانم از این توفیق نهایت استفاده را ببرم چراکه اتفاقات روی داده حاصل کار جمعی بود.

وی اعلام کرد: بزرگترین بخش کتابخانه عمومی را در فسا انجام دادیم درحالیکه ۳۵ کتابخانه عمومی، مجهز به اینترنت بی سیم می شوند.

منوچهری از ارسال تجهیزات کودک به کتابخانه ها هم خبر داد و عنوان کرد: هیچ کتابخانه ای نداریم که تعطیل باشد بطوری که هریک از کتابخانه های عمومی در ۲ نوبت خدمات می دهند.

وی درخصوص استقبال از جشنواره کتابخوانی رضوی هم خبرهایی داد و گفت: میزبان استقبال از این جشنواره شاهد رشد بوده و  ۴ونیم برابر شده است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس در ادامه افزود: بیش از ۲ میلیارد تومان توسط خیرین از مناطق مختلف استان جذب شد و در راستای توسعه کتابخانه ها در نظر گرفته شد تا شهر اوز به عنوان شهر خلاق کتابخوانی و ۲ روستای دوستدار کتاب داشته باشیم.

وی به آمار کتابخانه های عمومی استان فارس اشاره کرد و گفت:  ۲۲۴ کتابخانه داریم که در بین تمامی استان های کشور بیشترین کتابخانه ها را فارس برخوردار است. این درحالیست که  سال آینده ۷۰ سالگی کتابخانه عمومی شهید آیت الله دستغیب را جشن خواهیم گرفت.

منوچهری توسعه متوازن یکی را از برنامه های ویژه دوره جدید اداره کل کتابخانه های عمومی فارس برشمرد و گفت: بدین منظور ۲۷ شهرستان را بررسی کردیم و در تلاش هستیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم که مردم دسترسی آسان به کتابخانه داشته باشند.

وی همچنین اعلام کرد: تلاش می کنیم دسترسی به پایگاه اطلاعاتی را برای مردم افزایش دهیم از سویی توسعه کمی را به توسعه کیفی تبدیل کردیم.

منوچهری یادآوری کرد: توجه ویژه ای به رسانه ها و ظرفیت آن برای معرفی فعالیت های کتابخانه های عمومی داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، در آیین معرفی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس، اله یاری، معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور پیشنهاد ایجاد گنجینه ای از آثار انتشارات نوید در یکی از کتابخانه های عمومی فارس ارایه کرد.

کد مطلب 4182452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha