اسدالله ربانی مهر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رشد ۳۰ درصدی پرداخت وام ازدواج در استانهمدان اظهار داشت: با اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج شاهد افزایش در پرداخت وام ازدواج بودیم و در حالی که در سال ۹۵ حدود ۲۳۰ میلیارد تومان وام پرداخت شد در سال ۹۶ این میزان در ۸ ماه اول سال به ۲۵۵ میلیارد تومان رسید و تا پایان سال به ۳۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
وی افزود: در حال حاضر وام ازدواج برای هر یک از زوجها ۱۰ میلیون تومان است و دیگر وام ۳ میلیونی نداریم و برای هر نفر بانکها موظف هستند یک ضامن معتبر یا گواهی ضمانت معتبر مثل جواز کسب را مطالبه کنند.
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استانهمدان با اشاره به عملکرد بانکهای استانهمدان در پرداخت وام ازدواج گفت: عملکرد بانکها نسبت به گذشته خوب شده و در حالی که مشکلات زیادی در استان در بحث اعتبارات وجود دارد اما پرداخت این میزان وام ازدواج قابلتقدیر است.
ربانی مهر عنوان کرد: تأکید استاندار و پیگیری پرداخت وام ازدواج در جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان استان و شهرستان در کنار اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج عامل اصلی این افزایش در پرداخت وام ازدواج بوده است.
وی با اشاره به افزایش سمنهای استانهمدان بیان کرد: سمنها بهترین فرصت برای انجام کار فرهنگی و اجتماعی هستند و همدان در حوزه سمنها جایگاه ویژهای در کشور دارد.
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استانهمدان عنوان کرد: راهاندازی سمن در حوزه کارآفرینی، آسیبهای اجتماعی، فضای مجازی و سبک زندگی در اولویت است.
نظر شما