۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵

فرمانده انتظامی ملایر:

۱۰ سارق حرفه ای در ملایر به دام پلیس افتادند

۱۰ سارق حرفه ای در ملایر به دام پلیس افتادند

ملایر - فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از دستگیری ۱۰ سارق حرفه‌ای و کشف اموال مسروقه طی یک هفته تلاش پلیس ملایر خبر داد.

سرهنگ داوود علی بخشی در گفتگو با خبرنگار مهر از دستگیری ۱۰ سارق حرفه‌ای و کشف اموال مسروقه طی یک هفته تلاش پلیس ملایر خبر داد.

وی گفت: در همین رابطه یک نفر سارق ساختمان نیمه کاره، یک نفر کیف قاپ، یک نفر سارق داخل خودرو، دو نفر سارق احشام، سه نفر سارق خودرو، یک نفر سارق موتورسیکلت و یک نفر سارق ۴۰۰ کیلوگرم کشمش با تلاش مامورین انتظامی در یگانهای انتظامی ملایر شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ علی بخشی افزود: بدنبال دستگیری این سارقان، افراد مال خر نیز توسط مامورین شناسایی و دستگیر و اموال مسروقه نیز کشف و ضمن تشکیل پرونده قضایی، این افراد تحویل مراجع قضایی شدند.

رئیس پلیس ملایر افزود: بهترین راه بازدارنده در برابر مجرمان و سرقت، توجه به ارتقاء ضریب امنیت اموال و امکانات در اختیار است به طوری که امکان سرقت و ربوده شدن آن توسط مجرمان وجود نداشته باشد.

کد مطلب 4198214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha