پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۰۷

مدیر کل هواشناسی اردبیل:

کاهش ۱۰ درجه ای دما در اردبیل/ برف و باران در راه است

کاهش ۱۰ درجه ای دما در اردبیل/ برف و باران در راه است

اردبیل - مدیر کل هواشناسی استان اردبیل از کاهش ۱۰ درجه ای دمای هوای اغلب مناطق این استان طی روزهای آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دولتی مهر عصر شنبه در حاشیه بررسی نقشه های هواشناسی اردبیل به خبرنگار مهر گفت: سامانه هوای سرد و بارشی وارد استان شده که منجر به کاهش دمای اغلب مناطق استان خواهد شد.

وی افزود: در روز یکشنبه کاهش محسوس دما منجر به بارش باران در شمال استان و بارش برف در مناطق کوهستانی خواهد شد و در عین حال احتمال کولاک برف در کوهستان پیش بینی شده است.

مدیر کل هواشناسی استان تاکید کرد: در مناطق کوهستانی بارش به میزان ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر و در مناطق شهری بین سه تا ۱۰ سانتی متر پیش بینی شده است.

دولتی مهر به کاهش محسوس دمای اغلب مناطق استان در روزهای دوشنبه و سه شنبه اشاره کرد و بیان داشت: کاهش دما بین هفت تا ۱۰ درجه پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: سامانه بارشی از روز سه شنبه بوده و پیش بینی می شود با خروج سامانه دمای هوا با افزایش همراه شود.

کد خبر 4198666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha