پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵

اتحادیه اروپا برای حمایت از مسلمانان روهینگیا بودجه تعیین کرد

اتحادیه اروپا برای حمایت از مسلمانان روهینگیا بودجه تعیین کرد

اتحادیه اروپا از اختصاص ۵ میلیون یورو بودجه برای حمایت از آوارگان روهینگیایی حاضر در بنگلادش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توئیتر دفتر «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بروکسل برای حمایت از آوارگان روهینگیایی حاضر در بنگلادش ۵ میلیون یورو بودجه اختصاص داده است. 

هر چند میانمار و بنگلادش برای بازگشت آوارگان روهینگیایی به میانمار توافق کرده اند اما وجود مشکلاتی از جمله عدم اطمینان از امنیت مسلمانان در میانمار، مانع بازگشت آوارگان به منازلشان شده است.

میانمار و بنگلادش در ماه نوامبر توافق نامه‌ای را به منظور بازگشت آوارگان روهینگیا امضا کردند و همچنین کارگروه مشترکی را برای نظارت این بازگشت قرار دادند.

از روز ۲۵ آگوست پس از آن‌که موج جدید خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا آغاز شد، خانه‌هایشان به آتش کشیده شد و زنان و کودکانشان مورد تجاوز ارتش میانمار قرار گرفت که در نتیجه آن بیش از ۶۴۶ هزار نفر از این افراد آواره شده و به بنگلادش گریخته‌اند.

مسلمانان میانماری ساکن ایالت راخین در غرب میانمار به نام مسلمانان روهینگیا شناخته می شوند. آنان دست‌کم از سال ۲۰۱۲ مورد حمله بوداییان هستند و آنچه بر شدت این وضعیت می‌افزاید سکوت مقامات دولتی است تا جایی که گاه نظامیان دولتی نیز در اقدامات خشونت‌بار سهیم می‌شوند.

کد خبر 4200575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha