پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۵۰

رئیس اتاق بازرگانی مازندران:

صادرات راه رفع مشکل اشتغال است

صادرات راه رفع مشکل اشتغال است

بهشهر- رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت: با صادرات درمانی باید برای رفع مشکلات اشتغال در جامعه گام برداشت و در این بخش همه جامعه باید وارد کار شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله مهاجر عصر دوشنبه در نشست یک روزه هم اندیشی افزایش ترانزیت در بندر به میزبانی بندرامیرآباد در هتل مروارید افزود: بستر سازی صادراتی برای استان از وظایف مهمی بوده که تا حدود زیادی رقم خورده است و مشکلی در این بخش وجود ندارد.

وی توجه به حمل و نقل را از مسائل مهم برای صادرات دانست که باید موانع و ظرفیت‌های این بخش به درستی بررسی و پیگیری شود.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اعلام اینکه همچنان حمل و نقل زمینی بر حمل و نقل ریلی، دریایی و هوایی توسط تجاز ترجیح داده می‌شود؛ گفت: حمل و نقل جاده‌ای به دلیل مقرون به صرفه بودن همچنان مورد توجه است و مدیریت هزینه می‌شود.

مهاجر با بیان اینکه با جدیت پیگیر حل مشکل صادرکنندگان هستیم و در این راستا برخی از موانع پیش رو به دست دولت حل می‌شود؛ گفت: همه ما باید برای رونق صادرات در حوزه‌های مختلف تلاش کنیم.

وی افزود: برای توسعه صادرات، باید شرایط ویژه‌ای از قبیل مشوق‌های صادراتی و تسهیلات کم بهره توسط دولت در نظر گرفته شود تا به توسعه صادرات امیدوار بود.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت: مشکلات در بخش‌های مختلف و به خصوص حمل و نقل باید به درستی دیده شود و بریا اصلاح گام برداشته شود و تنها با صادرات گفتاری نمی‌شود به صادرات امیدوار بود و باید برای توسعه صادرات در عمل و صادرات درمانی تلاش کرد.

کد خبر 4200767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha