پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۰۱

رئیس مرکز بهداشت استان یزد:

۶۸ درصد زنان بالای ۲۰ سال یزد اضافه وزن دارند/زنگ خطر برای سلامت

۶۸ درصد زنان بالای ۲۰ سال یزد اضافه وزن دارند/زنگ خطر برای سلامت

یزد ـ رئیس مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به اینکه زنگ خطر برای سلامت استان یزد به صدا درآمده، گفت: چاقی عامل اغلب بیماری‌ها است و ۶۸ درصد زنان بالای ۲۰ سال یزد دچار چاقی و اضافه وزن هستند.

محمدحسن لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سه ریسک فاکتور چاقی، دخانیات و کم تحرکی اپیدمی شده است، اظهار داشت: این سه مورد عامل اغلب بیماری‌های مزمن غیرواگیر نظیر دیابت، فشار خون، چربی خون و ... هستند.

وی با اشاره به اینکه ورزش و تحرک بدنی در دنیای ماشینی امروز رنگ باخته است، افزود: به همان میزان که تحرک و ورزش در میان مردم جامعه کم شده، استفاده از غذاهای پرکالری، چرب و شور نیز افزایش یافته است که این زنگ خطری برای سلامت مردم نه تنها در استان یزد بلکه در دنیای کنونی است.

لطفی تصریح کرد: بخشی از این شیوه تغذیه به دلیل نا آگاهی و بدآموزی است که لازم است با همکاری رسانه ها و فرهنگ سازی در مورد تغذیه و بازگشت به سبک زندگی قدیم، اصلاح شود.

معاون بهداشتی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: این سبک تغذیه و زندگی مردم استان یزد را به شدت تحت تاثیر قرار داده به نحوی که در حال حاضر در استان یزد ۶۸ درصد زنان بالای ۲۰ سال و ۵۷ درصد مردان بالای ۲۰ سال، چاقی و اضافه وزن دارند.

وی اظهار داشت: همچنین طبق نتایج به دست آمده از تحقیقی که روی ۱۰هزار نفر از ساکنان شاهدیه انجام شده است، ۶۲ درصد از افراد بالای ۳۰ سال در این منطقه اضافه وزن دارند.

لطفی با اشاره به اینکه لازم است عزم جدی در زمینه اطلاع رسانی در مورد تغذیه در استان یزد به کار گرفته شود، افزود: به همین منظور از ۱۵ تا ۳۰ دی‌ماه به عنوان بسیج اطلاع رسانی تغذیه نامگذاری شده که امیدواریم با مشارکت رسانه ها و همراهی مردم، بتوانیم گامی موثر در بهبود وضعیت تغذیه و تحرک بدنی و ورزش در استان یزد برداریم.

کد خبر 4201237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha