۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۱۰

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو:

۲۳۶ تن برنج پرمحصول در مازندران خریداری شد

۲۳۶ تن برنج پرمحصول در مازندران خریداری شد

ساری- مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ از خرید ۲۳۶ تن برنج پرمحصول در مازندران از زمان آغاز خرید توافقی برنج در شمال کشور تا کنون خبر داد.

محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خرید برنج‌های ندا، نعمت و شیرودی در دو مرکز خرید استان مازندران در شهرستان‌های نکا و بابل از تاریخ ۱۳ دی ماه سال‌جاری آغاز و تا کنون ۱۱ تن برنج ندا و نعمت و ۲۲۵ تن برنج شیرودی و در مجموع ۲۳۶ تن برنج به صورت توافقی از کشاورزان استان خریداری شد.

وی افزود: با معرفی‌نامه سازمان جهاد کشاورزی برنج ندا و نعمت به مبلغ چهار هزار و ۸۵۰ تومان و برنج شیرودی به مبلغ پنج هزار و ۴۵۰ تومان با ۸ درصد شکستگی خریداری می‌شود.

مدیر عامل شرکت و خدمات بازرکانی منطقه ۲ همچنین اظهار داشت: با تمهیدات به‌عمل آمده و هماهنگی‌های صورت گرفته از طرف این شرکت، دو مرکز خرید توافقی برنج صدری هاشمی در استان گیلان و در شهرستان‌های رشت و رودسر داِیر شد.

جعفری افزود: خرید برنج صدری هاشمی با ۸ درصد شکستگی و با قیمت ۹۱ هزار ریال و تنها با معرفی‌نامه جهاد کشاورزی استان گیلان به‌صورت خرید توافقی انجام می‌پذیرد.

وی با اعلام اینکه هیچ برنجی در گیلان خریداری نشده است، بیان داشت: مراکز خرید برنج شرکت غله در استان گیلان و مازندران تا ۱۵ بهمن ماه سال‌جاری آماده دریافت برنج از کشاورزان است.

کد مطلب 4204713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha