۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۱

فرماندار کوثر به مهر خبر داد؛

۷۰ میلیارد ریال پروژه طی دهه فجر در کوثر به بهره‌برداری می‌رسد

۷۰ میلیارد ریال پروژه طی دهه فجر در کوثر به بهره‌برداری می‌رسد

کوثر- فرماندار کوثر گفت: هم‌زمان با دهه فجر ۷۰ میلیارد ریال پروژه در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

علیرضا علیپور در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: این پروژه‌ها اغلب با محوریت محرومیت‌زدایی و توسعه اشتغال و اقتصاد مناطق اجرا شده است.

وی با بیان اینکه ۲۵ پروژه برای بهره‌برداری پیش بینی شده است، اضافه کرد: از جمله اینکه گازرسانی به هفت روستای این شهرستان تکمیل می‌شود.

به گفته فرماندار کوثر پنج واحد مسکن مددجویی در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت و اینترنت پرسرعت نیز در چهار روستای شهرستان دایر می‌شود.

علیپور با اشاره به اینکه اینترنت ۴G در برخی شهرهای استان دایر شده است، اضافه کرد: در دهه فجر امسال اینترنت ۴G در گیوی بالا و پایین فراهم خواهد شد.

وی به برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی در چهار محور باغی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: به دلیل اینکه گیوی به باغ شهر شناخته شده و تعداد کثیری از ساکنان در باغات خود سکونت دارند، برق‌دار کردن باغات یکی از نیازهای جدی اهالی بود.

فرماندار کوثر تأکید کرد: پروژه‌های ذکر شده با حضور مسئولان استانی در دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد مطلب 4206566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha