پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۳۷

شهردار تبریز:

موزه‌های جنگ فرصتی برای شناخت روحیات مردم و جذب گردشگر است

موزه‌های جنگ فرصتی برای شناخت روحیات مردم و جذب گردشگر است

تبریز - شهردار تبریز گفت : موزه‌های جنگ از اماکن گردشگرپذیر جهان محسوب می‌شوند و می توان از آنها برای جذب گردشگر استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج شهین باهر یکشنبه در مراسم افتتاحیه مرکز فرهنگی دفاع قدس آذربایجان شرقی در پارک موزه شیمیم در تبریز اظهار داشت: اهمیت موضوع نشر ارزش‌ها و آثار دفاع مقدس مبرهن می‌باشد و حراست از این ارزش‌های کوچک‌ترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم.

وی ادامه داد: بازماندگان کشته‌شدگان در تمامی جنگ‌ها مورد تایید و احترام قرار دارند و در بسیاری از ممالک با گذشت سال های طولانی هنوز صحنه‌های جنگ خود را در معرض دید قرار داده‌اند.

شهردار تبریز افزود : موزه‌های جنگ به عنوان یکی از مقاصد گردشگری در تمامی کشورها محسوب می‌شوند زیرا گردشگران علاقه‌مند هستند با روحیات مردم آشنا شوند و این فضاها هستند.

وی بااشاره به  اینکه نواقصات مجموعه را با حمایت اعضای شورا در سال‌های آتی به اتمام خواهیم رساند، گفت: از سال ۸۹ که این پروژه به صورت عملیاتی آغاز به کار کرد، ۶ میلیارد برای تملک معارضین، ۲۵ میلیارد برای ساخت ساختمان باغ موزه و ۵ میلیارد ساخت محوطه و حسینیه شهدای گمنام هزینه شده است.

شهین‌باهر با اشاره اینکه در بودجه‌ی ۹۷ نیز شش میلیارد تومان برای مسیر دسترسی و تملک سایر معارضین پیش بینی شده است، اظهار داشت : در هر حال این تکلیفی برای همه ما است که باید تا جایی که می‌توانیم تکمیل این پروژه را سرعت ببخشیم زیرا شایسته‌ی شهر اولین‌ها نیست که در این عرصه عقب بماند.

 

 

کد خبر 4218967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha