به گزارش خبرنگار مهر از اردبیل، فرهاد یوسفی مدیر ارتباطات و روابط عمومی دادگستری کل استان اردبیل روز شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از زمان شروع تبیلغات انتخاباتی تا زمان برگزاری این انتخابات در مرکز استان اردبیل پرونده قضایی مرتبط با انتخابات در دادسرای عمومی وانقلاب تشکیل نشد.
وی افزود: در حوزه های قضایی استان اردبیل قاضی ویژه رسیدگی به جرایم احتمالی انتخابات تعیین شده بود که در صورت لزوم به گزارش های ستادهای تبیلغاتی و انتخاباتی و یا شکایات احتمالی اشخاص حقیقی و حقوقی رسیدگی کند که خوشبختانه در این استان جرایم رخ نداد و شاهد برگزاری انتخابات سالم با امنیت کامل شدیم.
مدیر ارتباطات و روابط عمومی دادگستری کل استان اردبیل گفت: در 15 حوزه قضایی دیگر شهرها و بخش های استان هم موارد جزیی شامل فعالیتهای تبلیغاتی خارج از موعد مقرر دیده شد که اهمیت چندانی در موضوع جرایم انتخاباتی را ندارد و این موارد در شوراهای حل اختلاف حوزه های قضایی رسیدگی خواهد شد.
نظر شما