به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام پیش از ظهر شنبه در همایش تبیین نقش کارگران در پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی زمینه ساز توسعه و پیشرفت کشور است، اظهار داشت: دولت باید در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کند.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی موجب کاهش وابستگی ها به خارج می شود، ادامه داد: تحقق اقتصاد مقاومتی زمینه ساز کاهش نرخ بیکاری در کشور و استان چهارمحال و بختیاری است.
اقتصاد مقاومتی بیشترین نقش را در تولید و ایجاد اشتغال دارد
وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی بیشترین نقش را در تولید و ایجاد اشتغال دارد و موجب توسعه پایدار می شود.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به انقلاب اسلامی، بیان کرد: انقلاب اسلامی موجب تحقق روحیه خودباوری در جامعه شد و کشور در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفت.
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی معجزه قرن است و پیروزی انقلاب اسلامی اراده الهی بوده است که مردم با دست خالی توانستند پیروز شوند.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد بیان کرد: باید در مسیر تحقق آرمان های انقلاب اسلامی حرکت کنیم و با وحدت و همدلی توطئه های دشمن را خنثی کنیم.
نظر شما