پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۰۳

ستادکل ارتش ترکیه:

۱۱۴۱ تروریست در عملیات «شاخه زیتون» در سوریه کشته شده‌اند

۱۱۴۱ تروریست در عملیات «شاخه زیتون» در سوریه کشته شده‌اند

ستادکل ارتش ترکیه اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات این کشور در خاک سوریه موسوم به شاخه زیتون، هزار و ۱۴۱ تروریست را کشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، ستادکل ارتش ترکیه امروز شنبه و در ۲۲مین روز از آغاز تجاوز نظامی ارتش این کشور به خاک سوریه اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات این کشور موسوم به شاخه زیتون در عفرین، هزار و ۱۴۱ تروریست را کشته است.

در بیانیه صادره از سوی ستادکل ارتش ترکیه بدون اشاره به تداوم عملیات نظامی آنکارا در خاک سوریه بر خلاف موازین بین المللی و بدون کسب مجوز از دولت قانونی دمشق در این خصوص آمده است که تنها امروز ۷۹ تَن از عناصر تروریستی از پای درآمده و در ادامه عملیات شاخه زیتون مواضع گروه های تروریستی در قالب پناهگاه، انبار اسلحه و سنگر دفاعی نیز منهدم شده است.

بیانیه مذکور می افزاید: جنگنده های ترکیه در ادامه این عملیات، ۳۶ موضع تروریست ها را نیز منهدم کردند. این عملیات با پشتیبانی نیروهای هوایی و زمینی و با موفقیت به پیش می رود.

لازم به ذکر است، ارتش ترکیه از ۳۰ دی ماه عملیات کنونی این کشور در شهر عفرین واقع در شمال سوریه را بر خلاف موازین بین المللی در کسب مجوز از دولت قانونی دمشق علیه نیروهای حمایت آمریکا آغاز کرده است.

این در حالی است که دولت سوریه پیشتر درباره نقض حریم هوایی و تمامیت ارضی این کشور توسط ترکیه هشدار داده و این اقدام آنکارا را «تجاوز» نامیده بود.

کد خبر 4224623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha