پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۰۸

در بیانیه‌ای؛

جامعه مدرسین از اعتماد مردم به فهرست جامعتین قدردانی کرد

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای از اعتماد و اطمینان بیش از 90 درصد مردم به فهرست پیشنهادی ارائه شده توسط جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران (جامعیتن) تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در این بیانیه آورده است: با پایان یافتن شمارش آراء میلیونی ملت بزرگوار و حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اوج حضور بیش از 28 میلیونی وفاداران به انقلاب اسلامی و ساحت رهبری بیش از پیش آشکار گشت.

حضور مردم و پشتوانه عظیم خبرگان رهبری البته با حمایت ها و هدایتهای پیامبر گونه رهبری معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید میسر شد. تلاش بی وقفه مسئولان وزارت کشور و شورای محترم برای هر چه با شکوه تر برگزار شدن این انتخابات نیز ملموس و مشهود بود چه آنکه در این میان فعالیت احزاب و گروههای سیاسی مذهبی رسانه های جمعی و بالاخص صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هیات های محترم اجرایی و نظارت سراسر کشور و مسئولان امنیتی انتظامی در برپایی هرچه گسترده تر این انتخابات مردمی چشمگیر و قابل ستایش بود.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر خود وظیفه می داند تا از همه دست اندرکاران و مشوقان مردم در اقبال به صندوق های رای تشکر نمایند.

همچنین تشکر خالصانه خود از اعتماد و اطمینان بیش از 90 درصد فهرست پیشنهادی ارائه شده توسط جامعه مدرسین حوزه علیمه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران (جامعیتن) اعلام می دارد.

امید است که این تلاشها مرضی ولایت امر و امامت جامعه و موجب تثبیت نظام، حفظ احکام مقدس اسلام و تحکیم انقلاب گردد.

کد خبر 423311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha