به گزارش خبرنگار مهر، عاطفه زارعی ظهر یکشنبه در بازدید از نمایشگاه های «نفایس ایران زمین» و «کتابخانه ملی ایران به روایت اسناد تاریخی» که همزمان با هشتادمین سالگرد تاسیس کتابخانه ملی ایران، در کتابخانه مرکزی همدان دایر شده است، ضمن تقدیر از فعالیت های نمایشگاهی و تاریخ پژوهی مرکز اسناد همدان، برگزاری نمایشگاه های اسنادی در اماکن فرهنگی نظیر کتابخانه ها و کتابخانه مرکزی همدان را موجب جلب توجه جوانان و نوجوانان به موضوعات تاریخی و استفاده از اسناد در پژوهش های دانشگاهی برشمرد.
وی افزود: خوشبختانه تعامل خوبی بین مرکز اسناد همدان و ادارات و نهادهای فرهنگی استان وجود دارد و می توان با اجرای طرح های تاریخ پژوهی، این تعامل و همکاری را تقویت کرد.
وی خواستار برگزاری نمایشگاه اسناد مربوط به کتاب و کتابخوانی و معرفی مفاخر علم و ادب استان در سالگرد تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور و در حاشیه همایش گرامیداشت این رویداد در کتابخانه مرکزی همدان شد.
زارعی فعالیت های نمایشگاهی و اطلاع رسانی مرکز اسناد همدان را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی شاهد برگزاری نمایشگاه های اسناد و عکس های تاریخی از سوی مرکز اسناد همدان هستیم که نشان از توجه این مرکز به اطلاع رسانی و معرفی میراث مکتوب منطقه غرب کشور به ویژه استان همدان است.
مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور نیز ضمن قدردانی از همکاری مجموعه نهاد کتابخانه های عمومی استان و کتابخانه مرکزی همدان با این مدیریت افزود: کتابخانه مرکزی همدان محل رجوع مدام و مستمر جوانان، نوجوانان، دانش آموزان و دانشجویان است که باید از این فرصت برای معرفی بخشی از تاریخ و تمدن کشور به ویژه فرهنگ غنی مردم همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین استفاده کرد.
علیرضا تکلو برگزاری نمایشگاه های اسنادی و انتشارات، برگزاری میزگردهای تخصصی با حضور جوانان دانشگاهی و نقد و بررسی کتاب های تاریخی را از جمله برنامه هایی برشمرد که با مشارکت دو نهاد علمی و فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی استان و مرکز اسناد همدان قابل اجرا است و تاثیرات مطلوبی نیز در پی دارد.
نمایشگاه های «نفایس ایران زمین» و «کتابخانه ملی ایران به روایت اسناد تاریخی» از ۵ تا ۱۰ اسفند ماه در ساعات فعالیت کتابخانه مرکزی همدان پذیرای علاقمندان است.
نظر شما