پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۳۳

امضای قرارداد ساخت راه آهن شیراز – بوشهر

امضای قرارداد ساخت راه آهن شیراز – بوشهر

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور از آغاز پروژه اتصال ریلی شیراز به بوشهر با فاینانس ۵ میلیارد یوآنی چین خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله خادمی در مراسم قرارداد ساخت راه آهن شیراز بوشهر با بیان اینکه شبکه توسعه ریلی در اولویت های برنامه های دولت است، گفت: ۷ پروژه ریلی در میان پروژه های تعریف شده در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار دارد که طول این پروژه ها دو هزار و ۲۷۰ کیلومتر و هزینه ساخت این ۷ پروژه ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان معادل سه میلیارد دلار برآورد شده است. این پروژه ها از میان سه هزار و ۴۱۰ کیلومتر مسیر ریلی در حال مطالعه و اجرا انتخاب شده است.

وی با اشاره به توافقات شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با فاینانسور خارجی تصریح کرد: با مطالعات فاز یک و دو پروژه ریلی شیراز بوشهر به پایان رسیده و با فاینانسور چینی به توافق رسیده ایم که برآورد مالی آن براساس فهرست بهای معرفی شده از سوی شرکت ساخت و توسعه مبنای کار قرار گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اعتبارات مورد نیاز ساخت این پروژه را براساس برآورد ریالی معادل دو هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان و از نظر ارزی معادل ۷۰۰ میلیون دلار عنوان و اظهار داشت: از آنجا که قرار است فاینانس این پروژه به صورت یوآن باشد قرار است طرف چینی ۵ میلیارد یوآن به اتصال ریلی شیراز بوشهر تخفیف بدهند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: با ساخت این خط آهن سالانه یک میلیون مسافر و ۱۲ میلیون تن بار میان بوشهر تا شیراز جابجا خواهد شد.

کد خبر 4245991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • فرهاد IR ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۳
      0 0
      مسیر راه آهن شیراز مرودشت بوشهر از نظر مسیر و طول راه بیش از ۵۰۰کیلومتر دارای اشکال اساسی زیادی است که اگر اصلاح نشود و از مسیرکوتاه ۲۳۵کیلومتری عبورنکند صرفه اقتصادی ندارد وبلااستفاده خواهد ماند.