به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشا تودی، شهروندان سوری در منطقه «مسرابا» و «حموریه» در غوطه شرقی امروز چهارشنبه در تظاهراتی خواستار خروج تروریست ها از غوطه شرقی شده و از ارتش سوریه حمایت کردند.
مرکز آشتی روسیه در سوریه خبر داد که شهروندان سوری پرچم دولت سوریه را بالای سر برده و خواستار خروج تروریست ها از غوطه شرقی شدند و با اعلام حمایت از ارتش سوریه از ورود نیروهای ارتش به برخی مناطق غوطه شرقی و آزادی این مناطق از چنگ تروریست ها استقبال کردند.
در حالی که روسیه پیشنهاد داده که گذرگاه های امنی برای خروج تروریست ها از غوطه فراهم می کند، مرکز آشتی روسی در سوریه خبر داد که برخی از عناصر مسلح آماده هستند تا از غوطه شرقی خارج شوند و برخی دیگر با این گزینه مخالفت کرده اند.
نیروهای ارتش سوریه و نیروهای همسو با دولت سوریه روز گذشته موفق شدند کنترل کامل مناطق اطراق «مسرابا» و «بیت سوی» و بیشتر مناطق منطقه «الریحان» را به دست بگیرند.
نظر شما