پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۲۰

آنکارا: در عملیات شاخه زیتون به هیچ غیرنظامی آسیب نرسیده است!

آنکارا: در عملیات شاخه زیتون به هیچ غیرنظامی آسیب نرسیده است!

سخنگوی دولت ترکیه در اظهاراتی مدعی شد: در عملیات شاخه زیتون به هیچ غیرنظامی آسیب نرسیده است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، بکر بوزداغ معاون نخست‌ وزیر و سخنگوی دولت ترکیه درحالی که حدود دو ماه از آغاز تجاوز نظامی ارتش این کشور به خاک سوریه می گذرد اعلام کرد: عملیات شاخه زیتون علیه کردها نیست!

سخنگوی دولت ترکیه در واکنش به ابراز نگرانی مقامات آمریکائی در خصوص تحولات عفرین و بدون اشاره به تداوم عملیات نظامی آنکارا در خاک سوریه بر خلاف موازین بین المللی و بدون کسب مجوز از دولت قانونی دمشق ادعا کرد: در جریان عملیات شاخه زیتون به هیچ غیرنظامی آسیبی نرسیده و از ورود مایحتاج اولیه مانند آب، دارو و غذا جلوگیری نشده است!

معاون نخست‌ وزیر ترکیه در ادامه افزود: اظهارات اخیر مقامات آمریکائی نشان می دهد که هنوز این کشور ماهیت عملیات شاخه زیتون را درک نکرده و یا مایل به درک نیست.

لازم به ذکر است، ارتش ترکیه از ۳۰ دی ماه عملیات کنونی این کشور در شهر عفرین واقع در شمال سوریه را بر خلاف موازین بین المللی در کسب مجوز از دولت قانونی دمشق علیه نیروهای حمایت آمریکا آغاز کرده است.

این در حالی است که دولت سوریه پیشتر درباره نقض حریم هوایی و تمامیت ارضی این کشور توسط ترکیه هشدار داده و این اقدام آنکارا را «تجاوز» نامیده بود.ش

کد خبر 4256016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha