پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳

در ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان مطرح شد؛

لزوم استفاده درست از فضای مجازی برای معرفی پتانسیل های آذربایجان

لزوم استفاده درست از فضای مجازی برای معرفی پتانسیل های آذربایجان

تبریز- معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم استفاده درست از فضای مجازی برای معرفی پتانسیل های ویژه استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق پورمهدی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان اظهار داشت: خوشبختانه امسال از لحاظ توزیع میوه در سطح استان و همچنین شهر تبریز به خوبی عمل شده است و رضایت بالایی در این زمینه در میان مردم وجود دارد.

وی با تاکید بر نظارت بر بهداشت محیط و اماکن خاص گفت: در این ایام باید با جدیت بیشتری نظارت ها را اعمال کنیم که البته باید در این نظارت ها حرمت اشخاص حفظ شود اما در زمینه تخلفات باید واکنش جدی تری صورت گیرد.

نظارت بر فروش صنایع دستی ساخت استان

پورمهدی ادامه داد: در زمینه فروش صنایع دستی مخصوص استان باید نظارت ها بیشتر شود چرا که گاها دیده شده به جای فروش محصولات داخلی، محصولات وارداتی به خریداران فروخته می شود که در این راستا باید جدی تر عمل شود.

 معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم استفاده درست از فضای مجازی گفت: نباید از کلیپ های چند دقیقه ای و فیلم های مرتبط برای معرفی استان و تبریز غافل شویم بلکه باید با به کارگیری تمامی ابزار لازم برای معرفی استان تلاش کنیم.

وضعیت نامناسب سرویس های بهداشتی و نمازخانه ها

یدالله قاری زاده نیز در این نشست با اشاره ای به بعضی کاستی ها در زمینه تسهیلات سفرهای نوروزی استان گفت: در مجموع وضعیت عمومی قابل قبولی از سوی دستگاه ها به وجود آمده است اما برخی کاستی ها نیز در این راستا مشاهده می شود.

رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان ادامه داد: در زمینه وضعیت سرویس های بهداشتی به خصوص جایگاه های سوخت یکسری نارضایتی هایی وجود دارد که از تمامی دستگاه های مرتبط می خواهیم به رفع مشکلات در این راستا بپردازند.

وی افزود: همچنین تعداد نمازخانه ها نیز کم بوده و باید در این زمینه نیز فکری به حال رفاه حال مسافران شود.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری آذربایجان شرقی همچنین از بالا بودن نرخ تاکسی فرودگاه ها و تعداد کم داروخانه های شبانه روزی در شهر تبریز خبر داده و خواستار رفع این مشکلات شد.

کد خبر 4257738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha