به گزارش خبرنگار مهر، احسان غیاثی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: دومین همایش ملی پژوهش های نوین علوم دامی طی ۲۲ و ۲۳ فروردین ماه جاری در سالن تالار ولایت پردیس دانشگاه بیرجند برگزار می شود.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، افزود: از این تعداد، ۱۸۰ مقاله پذیرفته شده است.
دبیرهمایش ملی پژوهش های نوین علوم دامی با اشاره به برنامه های این همایش بیان کرد: در این همایش پنج سخنران کشوری حضور خواهند داشت.
وی بیان کرد: همچنین نمایشگاهی را در حاشیه خواهیم داشت تا صنعتگران بتوانند توانمندی های خود را به دیگران معرفی کنند.
غیاثی از برگزاری کارگاه های آموزشی در حاشیه نمایشگاه خبر داد و گفت: این کارگاه های آموزشی پرورش شتر و کارگارهای حوزه ژنتیک است.
وی با اشاره به اهداف برگزاری دومین همایش ملی پژوهش های نوین علوم دامی در استان بیان کرد: ارائه مقالات و پژوهش های نوین یافته یکی از اهداف برگزاری این همایش است.
دبیر همایش ملی پژوهش های نوین علوم دامی بیان کرد: مقاله های راه یافته به این همایش نیز به چاپ خواهد رسید.
دبیرعلمی همایش ملی پژوهش های نوین علوم دامی هم در این نشست بیان کرد: در حال حاضر توانمندی های زیادی در زمینه دامداری و کشاورزی داریم.
همایون فرهنگ فر با بیان اینکه خوشبختانه با حداقل هزینه ها، بالاترین راندمان را داشته ایم، گفت: باتوجه به وضعیت خراسان جنوبی به لحاظ پراکندگی جمعیت، باید ضریب امنیت غذایی بالا برود.
نظر شما