پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۳

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش تاکید کرد:

ضرورت ایجاد ظرفیت متناسب با تهدیدها و تحریم های دشمن

ضرورت ایجاد ظرفیت متناسب با تهدیدها و تحریم های دشمن

شیروان- رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش بر ضرورت ایجاد ظرفیتی متناسب با تهدیدها و تحریم های دشمن تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان بعداز ظهر پنج شنبه در مراسم دومین سالگرد شهادت مدافع حرم شهید مرتضی زرهن که در محل شبستان امامزاده حمزه رضای زیارت شیروان برگزار شد، با بیان اینکه امروز با تهدیدهای جدیدی از سوی دشمن روبرو هستیم، اظهار کرد: همه وظیفه دارند متناسب با تهدیدهای دشمن ظرفیت هایی را در خود ایجاد کنند چرا که تهدید امروز دشمن ترکیبی و به تمام پخش ها ضربه وارد می کند.

امیر سرتیپ پوردستان افزود: امروز دشمن از طریق جنگ سخت، جنگ نرم، سایبری و حتی سیاست قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران را دارد.

وی با بیان اینکه دفاع همه جانبه دشمن را از نفس خواهد انداخت، تصریح کرد: تمام ملت به ویژه نیروهای مسلح که در نوک پیکان قرار دارند باید در مقابل تهدیدهای دشمن ایستادگی کنند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش مطرح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به علت حمایت های ملت بزرگ ایران از نیروهای نظامی بوده که در پشت صحنه پشتیبانی می کردند.

امیر سرتیپ پوردستان ادامه داد: امروز نیز همچون گذشته دفاع همه جانبه ملت و پشتیبانی از نیروهای مسلح همراه با ظرفیت سازی متناسب با تهدیدها نیاز است.

وی تهدید بسیار سخت و شبهه امنیتی به نام جنگ های نیابتی که بازیگران آن گروهک های تروریستی و تکفیری هستند را نخستین تهید علیه اسلام اعلام کرد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جنگ نرم را دیگر تهدید دشمنان نظام اسلامی دانست و گفت: دشمن برای اجرای این جنگ سرمایه گذاری زیادی کرده تا بتواند آینده جوانان دیگر کشورها را از طریق فضای مجازی تعیین کند.

امیر سرتیپ پوردستان با بیان اینکه جنگ اقتصادی از ابتدای انقلاب بر ایران وجود داشته است، اظهار کرد: اوایل انقلاب تحریم های اقتصادی آغاز شد تا اینکه در زمان اوباما به نام تحریم اقتصادی فلج کنند اوج گرفت و اکنون با حضور ترامپ به عنوان مادر تحریم ها برایران رخنه کرده است.

اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از تحریم ها

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش تاکید کرد: تنها راه برون رفت از تحریم ها، اقتصاد مقاومتی است که اگر مسیر آن پیدا شود از این مشکل بیرون خواهیم رفت.

امیر سرتیپ پوردستان در ادامه به حضور داعش در منطقه اشاره کرد و گفت: داعش ویروسی است که آمریکا وارد کشورهای عراق، سوریه و ترکیه کرده و تا زمانی که این ویروس تمام مناطق اسلامی را نگیرد آرام نمی گیرد، البته باید گفت باوجود نیروهای انقلابی ایران، کور خوانده اند.

وی اظهار کرد: راهبرد آمریکا برای متلاشی کردن کشورهای اسلامی فرستادن ویروس ناامنی اجتماعی و نارضیاتی اجتماعی است که از طریق داعش و نیروهای تکفیری وارد عمل شده است.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش تامین مالی، مهمات، سلاح و نیروی انسانی را ازجمله تقویت کننده های ویروس های آمریکایی دانست و افزود: این ویروس ها پس از رشد قصد محاصره کشور را دارند و نیز مدافعانی که برای مقابله با آنان وارد میدان می شوند را مورد هدف گلوله قرار دهند.

امیر سرتیپ پوردستان در ادامه به حضور های مدافع حرم اشاره کرد و گفت: با ورود نیروهای داعش در سوریه ابتدا نیروهای سپاه اعزام و سپس نیروهای هوایی ارتش وارد عملیات شدند.

وی بیان کرد: نیروی هوایی ارتش ابتدا به منظور رساندن تجهیزات و امدادرسانی به روستاهای محاصره شده شیعه نشین ماموریت یافتند اما پس از مدتی تعداد محدودی از نیروهای زمینی با تایید دفتر مقام معظم رهبری به مناطق اعزام شدند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه برای اعزام نیروهای زمینی ارتش محدودیت وجود داشت، اظهار کرد: با این وجود اعزام نیروهای داوطلب در دستور کار قرار گرفت که در مدت زمان کوتاهی نفرات بیشماری متقاضی حضور در جبهه های مقاومت شدند به طوری که برای رفتن دنبال واسطه بودند.

امیر سرتیپ پوردستان در ادامه به حمله چند صد هزار نفره نیروهای داعشی به ۱۵۰ نیروی ارتشی در منطقه اشاره کرد و گفت: باوجود تعداد کم نیروها، شاهد رشادت ها و جانفشانی های سربازان بودیم به طوری که فتح المبین دیگری به وقوع پیوست.

وی تصریح کرد: شهید مرتضی زرهن یکی از نیروهایی بود که در این عملیات به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این مقام نظامی در ارتش بیان کرد: همه موجودات میمیرند اما در فرآیند رفتن برخی از افراد تفاوتی وجود دارد که آنان در نزد خداوند عزیرتر هستند.

امیر سرتیپ پوردستان افزود: شهدا کسانی هستند که بین آنان با خداوند عشق وجود داشت و شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس از جمله این افراد بودند.

کد خبر 4269908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha