۳۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۲۵

همایش نکوداشت حمدالله مستوفی در قزوین برگزارشد

همایش نکوداشت حمدالله مستوفی در قزوین برگزارشد

قزوین- نخستین همایش مورخ قزوینی حمدالله مستوفی با حضور صاحب نظران، شخصیت های ادبی و علمی در قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش نکوداشت حمدالله مستوفی روز پنجشنبه در تالار مجابی قزوین با حضور اندیشمندان، صاحب نظران و علاقمندان به تاریخ و ادبیات کشور برگزار  شد.

اکبر اسکندری نژاد دبیر همایش و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در این مراسم اظهار کرد: برگزاری همایش نکوداشت حمدالله مستوفی گامی فرهنگی برای معرفی مفاخر و ادیبان تاریخ این سرزمین است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین بیان کرد: مقام معظم رهبری در سفر به استان قزوین در خصوص قزوین فرمودند: در زمانی که بسیاری از شهرهای ایران روستای کوچکی بودند آنقدر از قزوین فیلسوف، طبیب، ادیب و ریاضیدان برخواستند که اگر بخواهیم نام آن ها را بیاوریم ساعت ها زمان خواهد برد.

وی تصریح کرد: نخبه پروری همچنان در قزوین ادامه داشته است، خاندان های ابوترابی ها، صالحی ها، شهید رجایی و شهید بابایی و لشگری ها شاید در هر جایی کنار هم گرد نیامده باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افزود: حمدالله مستوفی این ادیب و جغرافیدان و تاریخ نگار استان قزوین یکی از بزرگترین مفاخر استان قزوین است که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیاز معرفی این ادیب بزرگ و یادآوری آثار ایشان را احساس کرد و برگزاری این همایش نکوداشت حمدالله مستوفی نگاهی به زندگی و آثار  وی خواهد بود.

کد مطلب 4275473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha