دکتر سعید انتظاری در گفت و گو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : در روز عید سعید قربان 14 مرکز عرضه و کشتار دام زنده در کرج فعالیت می کنند و مردم می توانند دام خود را از این مرکز تهیه کنند.
وی افزود : دام های قابل عرضه در این مراکز توسط شبکه دامپزشکی کرج تحت نظارت است و صحت و سلامت دام ها توسط دامپزشکان متخصص مورد ارزیابی قرار می گیرد.
انتظاری خاطر نشان کرد : تیم سیار شبکه دامپزشکی بر لاشه های دام ها نیز نظارت می کنند و تا آخرین لحظه از سلامت آنها اطمینان حاصل می کنند.
وی خاطر نشان کرد : این مراکز در میدان جمهوری ، سرحدآباد ، بلوار ارم مهرشهر ، چهارراه گلزار ، سه راه عظیمیه ، فلکه اول حیدرآباد ، 44 متری امام خمینی ، پارک نبوت ، میدان انبار نفت ، ابتدای بلوار کامیونداران ، نبش 45 متری گلشهر، میدان امام خمینی (ره) ،میدان والفجر و مقابل نیروگاه منتظر قائم مستقر هستند.
این مسئول از مردم خواست : برای حصول اطمینان بیشتر از سلامتی دام ، دامهای مورد نیاز خود را از مراکز توزیع و عرضه دام تحت نظارت شبکه دامپزشکی تهیه کنند.
گفتنی است؛ نیروی انتظامی و شهرداری ها نیز در این روز بر فعالیت مراکز غیرمجاز و ذبح غیربهداشتی نظارت می کنند.
نظر شما